onsdag, oktober 15, 2014

V86 den 15 oktober...




Det är s k superjackpott på V86 i kväll och då finns chansen att göra sig en hacka. Men det ser favoritbetonat ut på förhand så man kanske inte skall ha så högt ställda förväntningar på utdelningen. Men är man inte med så har man inte heller chansen. Jag delar med mig av mina tankar och hoppas att jag kan glädja en och annan.

Avd 1. 12 Speed Dilicious får tipsnicken efter den senaste insatsen. Det är främst läget emot och vill man gardera så streckar man 4 Zeus Boko, 3 Ultralum, 10 Chapeau Bas, och 1 Crusow.

Avd 2. 13 Melby Viking möter ett skitgäng men har inte varit ute sedan i slutet på maj och kanske behöver loppet. Men Nurmos brukar ha påställt då han tar ut dem så det är ett spikförslag. Skulle han svika räknas 14 Jacky Glide, 11 Aristocat Boko och 12 Obama Gel i första hand. En felfri 5 Linus Ribb kan också blanda sig i slutstriden, framför allt om han skulle komma till ledningen i ett tidigt skede.

Avd 3. De bästa hästarna har dåliga lägen och här kan det löna sig att gardera. 9 Cash’m Online skrällde rejält från ett risigt läge näst senast men galopperade från start senast. Möter enklare motstånd än vid vinsten näst senast. Litet fält att runda efter strykningarna och chansspik för tuffa grabbar. 8 Pledge Alligiance har tre raka och senast vann han från ett uselt läge men möter lite värre motstånd här. Gynnas av strykningarna och har nu bästa startspåret.  7 Västerbo Pumkin, 12 Sam Forget och 6 Dream In Euro är också garderingsobjekt.

Avd 4. I ”kortlopp extrem” sticker en kvartett ut men har 8 Traveling Man hittat formen får de övriga svårt oavsett löpningsförlopp. 5 Howthehaloareyou har ett fint spår och har visat att han gillar denna typ av lopp. 4 Democrat är bäst på kort men frågan är om han tål det tempo som blir här? 1 Call Me Hanover är inte så tokig och från det här läget får han en spårsnål resa.

Avd 5. 4 Remelden har visat fin form i två raka på slutet. I somras slog han Månprinsen A M från samma start över lång distans. Har bevisligen full form och kan bli svårfångad. 12 Hulte Magnus har bara vunnit ett lopp i år men har mött de värsta nästan varje gång. Värst emot. 10 Guli Järven håller formen och har kapacitet att överraska med rätt lopp. Nämnas kan också 1 Krusen och 2 Farmbaron men de känns mest som platsaspiranter.

Avd 6. 1 New Generation kan kanske hålla upp ledningen här och då är det hästen att slå. 4 Hero Sjöhammar är förste utmanare men 6 Snyting skall inte glömmas trots spåret långt ut bakom bilen. Det handlar om relativt orutinerade treåringar så det kan löna sig att strecka på. Både 5 Sapajou och 2 Brothers In Am räknas på lägena.

Avd 7. Normalt skall 2 Poker Kronos bara vinna detta men senast återföll han i gamla synder så ett liten varning kan det vara värt. Garderar man så är det 10 Tell Me No Lies som är första motbudet. Men även 5 Melby Toker och 4 Mafioso räknas om favoriten sviker.

Avd 8. 3 Quality Question gjorde ett topplopp utvändigt ledaren senast på V75 och höll undan för storfavoriten Pedro Bi. Enklare motstånd nu men Quality Question är ingen segerstaplare segern senast var första årssegern. Går man emot favoriten räknas 8 New York U S och 9 Pave The Way tidigt. Även 5 Vulcan Brick, 2 Future Love och 6 Aaron Brick kan nämnas.

Lycka till

Inga kommentarer: