tisdag, december 29, 2015

Sundsvalls Tidning stänger ned kommentarsfälten...



Det klart att det inte är någon mänsklig rättighet att få kommentera ledarskribenternas alster men jag och många med mig har nog upplevt att det blivit en viss balans genom möjligheten att kunna kommentera.

”Pissrännan”, den journalistiska benämningen på kommentarsfälten, skall stängas och det innebär att ST och alla andra tidningar i Mittmedia koncernen samma går samma väg som t ex Aftonbladet och Expressen tidigare gått.
Frustrationen är tydligen stor över den kritik och det ifrågasättande som man mötts av och att så många läsare har helt andra åsikter än politiskt korrekta ledarskribenter och de agendasättande journalister vars skapelser vi dagligen matas med. ST har allt mer utvecklats till ett propagandaorgan där man bland annat hyllat tiggarinvasionen, den förda massinvandringspolitiken och den pågående islamiseringen av landet. Det vill man i fortsättning tydligen göra utan att behöva få sina skriverier granskade, ifrågasatta eller bemötta.

Nu hoppas man att i lugn och ro fortsätta med det läsarförakt man visat genom att försöka uppfostra läsarna till att ha ”rätt” åsikter. Men man tappar för varje dag prenumeranter, lösnummerläsare och reklamintäkter och att stänga kommentarsmöjligheterna lär knappast innebära någon ljusare framtid för ST och Mittmedia koncernen.

Människor som vill vara uppdaterade och informerade väljer istället alternativa medier på nätet.

Inga kommentarer: