tisdag, september 19, 2017

Man flyttade till Sverige med hela haremet




Man tror inte att det är sant. Det måste vara fake news! Det kan bara inte hända i mitt hemland.

Men det visar sig att sanningen överträffar dikten i det här fallet. En man tog med sig sitt harem från Syrien och dök upp i Nacka. Inalles tre fruar och sexton barn. Nacka kommun, som har en moderat som kommunstyrelsens ordförande, införskaffade snabbt tre bostadsrätter till haremet till en kostnad av ca 14 miljoner.

Inga tankar på att inte använda skattemedel för att köpa bostadsrätter eller reagera på månggiftet. Nä, pang på rödbetan det handlar ju bara om andras pengar.
Men man kan inte lägga hela ansvaret på kommunen och kommunalrådet då det i slutändan är ett resultat av den så kallade anvisningslagen som tvingar kommunerna att skaka fram bostäder oavsett tillgången.

Ansvaret för att Sverige befinner sig i den här situationen åvilar i första hand den f d överståthållaren Fredrik Reinfeldt genom hans överenskommelse med miljösekten om en okontrollerad massinvandring till vårt land. Vad det handlade om var egentligen överståthållrens målsättning att skjuta den svenska välfärden i sank och få bort socialdemokraterna från makten en gång för alla. Det skall vi aldrig glömma.  

Men det är många som inte har svårt att glömma. Jag tycker att det är intressant att det inte fanns en enda moderat som kritiserade Reinfeldt invandringspolitik när de var i regeringsställning och nu finns det ingen moderat som stöder hans beslut.

Vad ger det för signaler?

Inga kommentarer: