tisdag, januari 22, 2019

Ett tryggare land?



Första maj 2018 hade Aftonbladet en debattartikel undertecknad av Stefan Löfven där han bl a talade om hotet från Moderaterna: ”I stället för att använda kraften i svensk ekonomi till att göra vardagen bättre för de många, så vill de sänka skatten för de få som tjänar allra mest. Deras politik leder till lägre löner, högre hyror och de vill göra det enklare att sparka anställda.”

Han ställde också frågan: ”Ska vi ha ett starkare eller svagare samhälle? Ska den svenska modellen utvecklas eller avvecklas?”

Efter regeringsbildningen är det nu samme Stefan Löfven som skall ansvara för avvecklingen av den svenska modellen. Punkt för punkt. Man har totalt tappat den ideologiska kompassen och visat att man vill ha makten till vilket pris som helst.
 
Januariblåsningen har, sedan den blev känd, bl a visat sig innehålla få konkreta förslag som rör lag och ordning och migrationsfrågan har överlämnats till Centern och Miljöpartiet som inte är några tillskyndare av ordning och reda. Om dessa partier hade fått råda skulle migrationspolitiken aldrig ha lagts om under migrationskrisen 2015.

Debattartikeln hittas via följande länk

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/xRWaRG/sa-ska-sverige-bli-ett-tryggare-land

Inga kommentarer: