tisdag, december 03, 2019

Sossarna i fritt fall…..


Det ”anständiga” partiet Socialdemokraterna befinner sig i fritt fall. Det har liksom smugit sig på, opinionssiffrorna har sakta men säkert blivit allt sämre. Men efter statsministerns senaste framträdande i Agenda, som till största delen bestod av svammel och konstiga uppfattningar, har det eskalerat rejält - proppen har gått ur. Ett framträdande som går till historien, där man nog lite till mans började fundera på om han har en personlig assistent som ser till att han sätter på sig skorna på rätt fot och inte sätter på sig byxorna bakfram. Något mer tafatt får man leta efter.
Som lök på laxen dyker det upp nya skandaler på löpande band. 

Häromdagen rapporterades det om en tredje vapenstöld på Rosenbad och veckan före kunde vi läsa om svenska skattebetalares försörjning av den Irakiske försvarsministern via Migrationsverket och Försäkringskassan. När han nu avsatts som försvarsminister frågar man sig om Arbetslöshetskassan skall ta över försörjningsansvaret?

För Arbetarpartiet Socialdemokraterna finns nu knappast någon räddning. Det före detta ”statsbärande” partiet är nu steg för steg under upplösning och sönderfall.

Vad kan det annat vara, med det synliga resultatet av en katastrofal politik och därtill en utpräglad oduglig och totalt inkompetent ledare.

När man, som Aftonbladet, spekulerar i efterträdare till Stefan Löfven så visar det sig att det inte är någon begåvningsreserv som framträder.

Resultatet skrämmer.

Inga kommentarer: