måndag, mars 16, 2015

Att göra svart till vitt....



”Ingenting tycks kunna stoppa Sverigedemokraterna.
Partiledaren är sjuk, partiet syns knappt och i så fall handlar det om fraktionsstrider. Ändå ökar stödet.
Sedan den förra väljarbarometern från Aftonbladet/Sverige tycker har debatten handlat om bland annat Saudiarabien, Kristdemokraternas partiledarstrid, flygstrejken och överskottsmålet.
Men inte om Sverigedemokraternas paradfråga, invandring. Tvärtom har SD:arna spelat en undanskymd roll med undantag för falangstriderna i Stockholmsdistriktet.”

Ovanstående uttrycker en ängslig och upprörd Lena Mellin i dagens nätupplaga av Aftonbladet. Ännu ett exempel på verklighetsfrånvänd journalistik. Mellinskan tror tydligen att folk inte reagerar på att dagligen tvingas läsa om skjutningar, mord och gängkriminalitet. Tiggareländet som drar fram som en farsot över landet är också ett problem
Mellinskan.           Foto Aftonbladet
som de fosterlandsfientliga partierna inte har handlingskraft att lösa vilket naturligtvis gynnar SD. Att Boverket föreslår att invandrare skall få företräde i de kommunala bostadsköerna framför etniska svenskar är nog inte heller något som gynnar sjuklöverpartierna. Även om det sistnämnda skälet inte slagits upp som en nyhet i gammelmedia så sprids informationen på nätet och folk reagerar.

I dagens nätupplaga av DN redovisas en undersökning där man kommit fram till att 6 av 10 tycker att invandringen är bra för Sverige. Det är naturligtvis fullt möjligt att några av mina vänner och bekanta har den uppfattningen, men ingen har stått upp för denna åsikt. Tvärt om tycker de att det får vara nog, tills vi lyckats ta hand om de som redan finns här, på ett humanitärt sätt. Jag tillåter mig att tvivla på dessa siffror som DN redovisar. Det är nog snarare så att frågorna är ställda på ett sådant sätt att man fått de svar man önskar. Det finns säkert en och annan som kommer att nysta i det här och då kommer sanningen fram även om den inte kommer att redovisas i DN.

Inga kommentarer: