söndag, mars 22, 2015

Nu brakar det snart ihop fullständigt....



Man läser ofta att Sverige och Tyskland tar ett oproportionellt stort ansvar för asylinvandringen i Europa. Att Sverige gör det är det nog ingen som missat, om inte annat så framgår det med all (o)önskvärd tydlighet av nedanstående bild.

Skolan, vården och omsorgen av våra äldre fullständigt krackelerar medan sjuklöverpolitikerna likt strutsarna stoppar huvudet i sanden. De verkar i mångt och mycket vara en intelligensbefriad samling som aldrig haft ett vanligt arbete, men som konstigt nog fått förtroendet att styra landet. Vem som helst, utom denna politikeradel, inser att det håller på att gå fullständigt åt h-vete med vårt fosterland. Problemen bara hopar sig, en starkt eskalerande grov kriminalitet och en skriande bostadsbrist. Brist på medel för att klara underhållet av våra järnvägar p g a felaktiga prioriteringar o s v. Ovanpå detta tvingas vi leva med ett tiggarelände där politikerna verkar göra allt för att ännu fler skall komma hit. Dagligen ser vi också hur politikerna i våra grannländer tar tag i problemen.
 En sak är säker, det kommer att klappa ihop fullständigt i god tid före valet 2018.

Jag tillbringar mycket av min tid i Thailand och där ställs korrumperade politiker och sådana som sätter sina egna intressen före landets bästa inför riksrätt och åtalas även i domstol. Något för Sverige att ta efter? 


  

Inga kommentarer: