fredag, maj 08, 2015

En riktig avsnoppning...



I det här landet kan det mesta hända. Allt ifrån roliga, ljuvliga, otroliga, olustiga och rent av skrämmande saker.  De thailändska kvinnorna är mycket svartsjuka och bevakar sina revir, vilket många gånger innebär att de vaktar och skyddar den försörjning som maken står för.
Lika kärleksfulla och mjuka som de kan vara, lika oförsonliga och hårda kan de vara om de kommer på maken med något vänsterprassel. Då rämnar det mesta och alla tjuvknep blir tillåtna. En balja kokande vatten över bålen på en inte ont anande make, mitt i natten, när han sover på rygg i dubbelsängen är relativt vanligt förekommande, men det händer värre saker.

Här kan man verkligen tala om avsnoppning  i ordets rätta bemärkelse. Några gånger i månaden kan man i media läsa om killar som blivit av med ”Petter Nicklas”. Ett amatörmässigt operativt ingrepp i nattens mörka timmar från hustruns sida, med en vass kniv eller en sax och ”mannens bästa vän” ligger och flåsar som en döende abborre på torra land en bra bit ifrån det ställe där den nyligen satt. 

Dessa här märkliga företeelser kan man ta del av i media men det förekommer även ”talk shows” typ ”Skavlan” där den bedragna hustrun får bre ut sig och förklara att ”nu är allt bra och maken har inte något intresse av utsvävningar längre”. Ibland är maken med i programmen och får ge sin bild av livet utan ”stake”.
 
Jag funderar på en affärsidé, något med samma princip som ett kyskhetsbälte, men för män där mannen har nyckeln till låset. Här verkar det finnas en viss marknad för en sådan produkt.

Inga kommentarer: