onsdag, januari 25, 2017

En riktig rivstart....



Medan svensk och internationell vänsterliberal media är helt upptagna med att försöka hitta (på) så mycket skit som möjligt att klistra på Amerikas nytillträdde president, Donald Trump, är denne fullt sysselsatt med att infria sina vallöften.

Efter fem dagar på det nya jobbet har han nog slagit världsrekord i antalet infriade vallöften på så kort tid. Han visar att han menade allvar med vad han sa i valrörelsen och under den närmaste tiden lär vi säkert få se hur han fortsätter att uppfylla vad han lovat.

Här har Sveriges Statsminister Stefan Löfven mycket att lära. Till skillnad från Donald Trump har det ju inte gått någon förbi att Löfven satt rekord i svikna vallöften.

Löfven leder en ministär som ljuger, vilseleder och mörkar. Ta bara det senaste, där Sveriges finansminister Magdalena Andersson, i Agenda i söndags, påstod att 90 % av Amerikanarna inte fått några löneförhöjningar sedan 70-talet. Som vanligt, ingen reaktion eller ifrågasättande från programledaren.

Löfven är ju också ordförande för ett parti som lider av storhetsvansinne och självgodhet. Man försöker leva på gamla lagrar men det enda gemensamma partiet har idag med det parti som leddes av Tage Erlander är namnet på partiet.

Inga kommentarer: