tisdag, maj 30, 2017

Åldersbedömningar av ensamkommande "barn"....



”Tre av fyra undersökta bedöms vara vuxna enligt Rättsmedicinalverket”

Rättsmedicinalverket presenterade idag sin rapport om åldersbestämningar av ensamkommande flyktingbarn. I den framgår det att tre av fyra som genomgått medicinsk åldersbestämning bedöms vara över 18 år.

Vän av ordning undrar naturligtvis hur man under många år kunnat underlåta att göra dessa bedömningar när våra nordiska grannländer genomfört dem under flera år?

Skillnaden, som jag ser det, är att våra nordiska grannländer lyckats undgå att släppa fram en politiker med Fredrik Reinfeldts idéer. Hans migrationsöverenskommelse med Miljöpartiet kommer att sätta djupa spår generationer framåt i vårt land.

Jag tror inte att den överenskommelsen, från hans sida, fullbordas av omsorg för flyktingar eller tiggare. Jag tror snarare att hans målsättning var att knäcka Socialdemokratin genom att krossa välfärden.

Men den nuvarande regeringen kan inte heller frånsäga sitt ansvar då man uppträtt saktmodigt och underlåtit att sätta stopp för vansinnet.

Det är bara att hoppas att man nu får upp ögonen och inser den verklighet som vi andra lever i, men fan tro't.

Rapporten från Rättsmedicinalverket lär ju knappast falla i god jord på Aftonbladets ledarredaktion. Lena Melin och Anders Lindberg med flera lär säkert göra allt för att försöka skjuta utredningen i sank utifrån deras sjuka verklighetsbild.


Inga kommentarer: