onsdag, februari 07, 2018

Sent skall syndaren vakna...



Det är otroligt hur fort en stjärna kan sluta lysa. Under Överståthållare Reinfelds tid vid makten under åtta år hördes ytterst sällan några avvikande uppfattningar inom partiet rörande hans beslut.
Nu finns det ingen i Moderaterna som försvarar honom eller de katastrofala beslut han fattade som kommer att påverka den svenska välfärden generationer framåt.

Nu uppger Ulf Kristersson dock att han ångrar att partiet slöt en migrationsuppgörelse med Miljöpartiet för att införa gratis vård och tandvård för illegala invandrare.
Ulf Kristersson anser nu att det var ett "misstag" att agera på detta sätt. Han vill istället gå tillbaka till de regler som gällde innan uppgörelsen gjordes 2012 uppger Samhällsnytt.

Men övriga allianspartier gillar inte Kristerssons helomvändning. Centerpartiet går så långt att man anser att migrationsuppgörelsen är viktig "inte minst för att hålla SD borta från inflytande". (säger företrädare för ett parti som inte kommer att vara hälften så stort som SD efter valet i september).

Det bästa och enklaste vore ju att utvisa alla som befinner sig olagligt i vårt land, vilket Anders Ygeman lovade för drygt ett år sedan.

Vad händer med överenskommelsen då Miljöpartiet inte når fyraprocentspärren i valet och får lämna riksdagen?


Inga kommentarer: