torsdag, maj 17, 2018

Nu händer det saker....



Det verkar som att Aftonbladet startat ”operation rädda Miljöpartiet kvar i riksdagen” i god tid före valet

Det är ingen hejd på hur man beskriver hur dåligt planeten mår och hur alla Thailandsresenärer bidrar till att planeten mår sämre och sämre. Det verkar röra sig om månader innan planeten är obeboelig. 
De svarta rubrikerna tävlar om att överträffa varandra.

Vår civilisation håller på att dö

SJUKT KLIMAT

Så mycket polar-is kostar din semester

Därför är blå fläcken ett hot
Varmare överallt utom där

Väljarna skall skrämmas upp och förhoppningsvis lägga sin röst på Miljöpartiet

Men samtidigt missar Aftonbladet (medvetet) veckans största nyhet. Nämnligen den att Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna är lika stora i Yougovs senaste mätning för maj. Båda partierna får 23 procent, skriver Metro. Samtidigt ökar "övriga partier", men Miljöpartiet tvingas lämna riksdagen om siffrorna står sig i valet.

Aftonbladet har också missat att redovisa Migrationsverkets statistik över utdelade uppehållstillstånd under årets fyra första månader. Men här är man i gott sällskap med övrig media som har till uppgift att förmedla  nyheter till folket.

Tystnaden dånar.

Under perioden januari-april delade Migrationsverket ut drygt 40.000 uppehållstillstånd, den stora majoriteten till asylsökande och anhöriginvandrare. Om tillståndsgivningen fortsätter i samma takt året ut kan rekordnoteringen på 120.000 utdelade uppehållstillstånd slås. 

Detta sker trots de aviserade åtstramningarna från Socialdemokraternas sida.







Inga kommentarer: