söndag, mars 10, 2019

Vansinne utan gränser


I förgår inföll den internationella kvinnodagen och till årets kvinna utsågs klimataktivisten Greta Thunberg. En skolkande 16-åring med en neuropsykiatrisk diagnos och som utan skrupler har matchats fram och exploateras av både media och reklamindustrin samt att inte förglömma, framförallt av hennes mamma, vänsteraktivisten Malena Ernman.

Som om det inte skulle vara nog så sticker gamle hockeyliraren Börje Salming utan hakan (utan att tänka efter före) och föreslår att Greta Thunberg skall ta över statsministerposten från Stefan Löfven.
Sådär ska alla vara, precis som hon. Skicka fram henne mer, hon har ju modet och törs stå för viktiga saker. Till skillnad från våra politiker som bara pratar om sig själva. Låt Greta bli statsminister, då blir det nån jävla ordning här tror jag” säger Börje Salming i en intervju med NSD.

Där verkar tyvärr inte alla puckar vara hemma – tragiskt är ju bara förnamnet.

Det pågår, sedan flera år tillbaka, en omfattande manipulation och indoktrinering av det svenska folket, där klimatfrågan utgör en del av processen och där målsättningen bl a verkar vara att skapa så mycket ångest hos så många som möjligt.

Ett lysande exempel på detta är programmet Ekdal och Ekdal som sändes i SVT den 12 februari i år. Ett debattprogram utan riktiga experter, d v s sådana som utgår från vetenskaplig grund

Här bestod debattörerna enbart av klimatalarmister som regeringens ”expert” Isabella Lövin med bakgrund som bland annat journalist på Damernas Värld och Veckojournalen och helt avsaknad av naturvetenskaplig utbildning. Vidare deltog förre skidskytten Björn Ferry, trolige partiledarkandidaten Nyamko Sabuni och ärkebiskopen Antje Jackelén (den främsta orsaken till att jag lämnade Svenska Kyrkan för några år sedan), alla tre utan några som helst kunskaper i fysik, meterologi, astrofysik eller fysikalisk kemi.

Varför inbjöds t ex inte Lennart Bengtsson, professor i dynamisk meteorologi och Lars Bern, civilingenjör, teknologie doktor, författare och samhällsdebattör att delta i programmet är en mycket relevant fråga. Men ingenting förvånar numera SVT:s agerande.

På följande länk dissekerar Lars Bern programmet.


Greenpeace medgrundare och tidigare president för avdelningen i Kanada, Patrick Moore, beskriver i en radiointervju i onsdags i programmet Breitbart Live Tonight narrativet bakom ”global uppvärmning” och ”klimatförändringar” orsakade av människan som cyniska intriger.

Moore menar att känslor av rädsla och skuld tvingas på medborgarna från klimatalarmisterna.

Intressant läsning som du kan läsa på följande länk.


Än är inte hoppet ute för sunt förnuft.
 





Inga kommentarer: