måndag, november 11, 2019

Misstroendeförklaring väcks mot Justitieministern



Idag har man kunnat ta del av nyheten att Sverigedemokraterna avser att väcka misstroendeförklaring mot Justitieminister Morgan Johansson som är ansvarig för att man inte kommer till rätta med den eskalerande gängkriminaliteten i Sverige.

Det har nu tillåtits att gå så långt att barn skjuter barn.

Rikspolischefen uttryckte vid en presskonferens, så sent som i förra veckan, att ”Vi ser ingen motsvarighet till situationen i Sverige internationellt”.

Ett anmärkningsvärt uttalande men så gott som ingen reagerade. Sverige är alltså i topp i hela världen då det gäller det kriminella tillståndet i ett land men media sover. Justitieministern sover, alla ansvariga sover.

Det är en bra markering från SD men med stödhjulens hjälp sitter Morgan Johansson kvar. Det är mitt tips!

Det går rykten om att Morgan Johansson avser byta efternamn till Malmö. Inte för att han tillhör valkretsen utan för att han är helt bombad. Sant eller inte

På tal om att vara osynlig. Statsministern fick besök häromdagen och den besökande frågade sekreteraren om han var anträffbar. ”Han är på sitt rum” så det är bara att gå in. Efter någon minut kom den besökande tillbaks och sa att han inte fanns på sitt rum. ”Kollade du under skrivbordet”? svarade sekreteraren.

Inga kommentarer: