fredag, november 15, 2019

Sverigedemokraterna förbi Socialdemokraterna i ny mätning.


Sverigedemokraterna är nu större än Socialdemokraterna för första gången i historien visar en ny mätning från Aftonbladet/Demoskop som redovisas i dag. SD får 24 procent vilket innebär att nästan var fjärde väljare skulle lägga sin röst på partiet om det var val i dag.

Aftonbladets politiske kommentator Lena Melin hävdar ”att det inte enbart beror på Jimmy Åkessons styrka utan även på att Stefan Löfven och Ulf Kristersson är för dåliga”. Hon har delvis rätt men vad gäller Löfven har han visat att han helt saknar kompetens för det uppdrag han har tagit på sig och folket har nu genomskådat honom och flera av hans ministrar som t ex Justitieminister Morgan Johansson, för att inte tala om Isabella Lövin, oj oj oj.

Precis som jag, tycker man att slöseriet med skattemedel, bidrag till terrorstämplade organisationer som Hamas i Palestina och islamistiska organisationer i Sverige knutna till Muslimska Brödraskapet, är alldeles åt h-vete.

Men det är inte nog med det, regeringen, med sina hjälpryttare från C och L, har helt tappat greppet om samhällsutvecklingen och man identifieras nu som handlingsförlamade och senfärdiga. Man pratar inte om de frågor vanligt folk pratar om, en återgång till det Sverige vi byggt upp,  med fungerande sjukvård, omsorg av gamla och utbildning för unga samt ett fungerande rättsväsende där skurkarna låses in för att skydda innevånarna.
Detta till skillnad från Jimmy Åkesson som har varnat för den galopperande negativa utveckling som skett sedan 2010.

Löfvens brunsmetning, rasiststämpling och mobbning av SD i alla möjliga och omöjliga sammanhang samt talet om anständiga partier i Sveriges Riksdag etc, har haft en betydligt större påverkan på väljarflykten än vad man ännu inte begripet.  
Men hur skulle man begripa något då man aldrig lyssnar på folket?

Vad gäller Ulf Kristersson så har många moderater, som trott att partiet var på väg bort från Fredrik Reinfeldts åsikter, reagerat mycket negativt på de stående hyllningar han fick efter talet på Moderaterna stämma för någon månad sedan. Det är troligen en delförklaring till att även Moderaterna tappar mot SD. Men Ulf Kristersson upplevs också som opålitlig av väldigt många, ”mycket snack men lite verkstad”, hörs allt oftare om honom.

Svenska folket, inklusive många invandrare, har helt tappat förtroendet för nuvarande regering, man har fått nog av lögnerna, sveket och hyckleriet.

Hur många av de 80 000 illegala invandrare som Anders Ygeman lovade utvisa för drygt två år sedan har verkligen utvisats?

Stefan Löfven har vid åtskilliga tillfällen hävdat att alternativet till den sittande regeringen med stöd från C och L skulle vara ett mycket värre alternativ.
Man frågar sig för vilka? Knappast för det plågade folket men säkert för den senfärdiga och handlingsförlamade församling som fullständigt misslyckats med sin uppgift, att styra landet.

Den här regeringen bör avgå och nyval bör utlysas snarast möjligt innan det klappar ihop fullständigt. Då, och först då, visar man att man tar ansvar för landet.

Inga kommentarer: