tisdag, februari 26, 2013

Jag har slutat bli förvånad......



Vi har haft problem med störningar på TV:n på slutet och vid tidigare tillfällen då det krånglat har jag fått rådet att återstarta decorden men det brukar inte hjälpa och det gjorde det inte den här gången heller.

 
Det var bara att ringa True Vision som vår operatör kallar sig nu för tiden. Innan namnbytet var det UBC kort och gott. Jag har en viss erfarenhet av kontakter med hantverkare, tele- och data leverantörer och hade nog lite förutfattade meningar då jag ringde. 


Det brukar för det mesta handla om ”tomorrow” och ”soon” och ”not just now” och ”right away” och ”maybee”. Det är en viss skillnad på Thai time och Swedish time också. I Sverige är ju en timme en timme, det vill säga 60 minuter  och ingenting annat och säger man en timme så är alla införstådda med att det är en timme som gäller. Här kan en timme betyda allt från en timme och uppåt.
 
De lovade i alla fall att komma inom en timme och en kvart senare var de här och ytterligare en kvart senare så hade man fixat till antennen så nu funkar det igen. Surprise, surprise!

Inga kommentarer: