söndag, februari 10, 2008

Derby i Manchester

Fotboll när den är som bäst eller mest spännande kanske passar bättre, derby i Manchester mellan United och City.
United började bäst och hade ett klart grepp i början men sedan kom City in i matchen. Det var inte orättvist på något sätt att City tog ledningen. I stället för en kvittering från Uniteds sida så ökade City på till 2-0 i den första halvlekens sista minut.
Andra halvlek blev ett ställningskrig och båda lagen hade sina chanser. På övertid lyckades United reducera till 2-1.
Noteras kan att Svennis bytte in en av de thailändska spelarna när det var ca 10 minuter kvar.
I United satt Wayne Rooney på läktaren, han hade behövts på planen i dag. Ronaldo kom bort och Tevez fick inte ut mycket av sitt slit.
De thailändska kommentatorerna befann sig i sjunde himlen och man hyllade Svennis.
City har vunnit båda mötena mot United i år och det är mer än 30 år sedan City vann på Old Trafford. Svennis har verkligen Buddha på sin sida.
Nu skall jag titta på Chelsea – Liverpool, den matchen börjar klockan 23.00 lokal tid. Somnar jag inte framför TV:n så kommer det en kort kommentar i morgon.
Bilden på Svennis är hämtad ur Aftonbladet.