tisdag, februari 15, 2011

Varför måste Sverige avvika?

För några dagar sedan dödförklarade Storbritanniens premiärminister, David Cameron den s k mångkulturen i likhet med vad Tysklands förbundskansler Angela Merkel gjorde i oktober förra året. Nu har även Frankrikes president Nicolas Sarkosy kallat mångkulturen för vad det är – ett stort misslyckande. För allt fler blir det mer och mer uppenbart att ett samhälle där alltför olika kulturer i stora grupperingar kan leva sida vid sida i harmoni och lycka är en naiv och destruktiv missuppfattning.
Utöver David Cameron, Angela Merkel och nu Nicolas Sarkozy har nyligen även de före detta premiärministrarna i såväl Australien som Spanien, John Howard och José Maria Aznar, också konstaterat att den mångkulturella politiken inte lyckats integrera vissa invandrargrupper i respektive länder.
Det är snart bara Sverige som står ensamt och med ett krampartat tag om drömmarna om det mångkulturella lyckoriket.
Svensk media ligger lågt i vanlig ordning och det är svårt, ja t o m omöjligt att hitta något om Nicolas Sarkozys uttalande. När Storbritanniens Cameron sade samma sak så var det en liten notis hos SVT där det stod att han “kritiserat” mångkulturen, man tror inte det är sant.
Det är tydligt att politiker och media gör allt för att mörka konsekvenserna, de vet att det inte fungerar men har ingen aning vad de skall göra åt det. Att på något sätt agera är ju också ett bevis på att man misslyckats.
Det är bara att konstatera att Islam inte är lämpat att förenas med andra religioner/kulturer. Det finns få, om ens några muslimer, som är beredda att acceptera vår kultur och våra lagar och egentligen är det ganska enkelt för vill man leva efter den Islamska kulturen så är det bara att bosätta sig i ett muslimskt land, det finns ju 40-50 st att välja bland, det är helt respektlöst att komma till t ex Sverige och kräva av oss som bor här att vi ska anpassa sig till deras seder mm och värre kommer det att bli, inte minst för kvinnor och flickor.
Nu när feministerna och rödstrumporna har chansen att göra en insats så håller de sig undan eller så har de ändrat åsikt i hur kvinnor skall behandlas och tycker att kvinnor skall underkasta sig mannen – eller?

Inga kommentarer: