onsdag, juli 06, 2011

Sverige isolerar sig....

Det känns som om vi börjar bli utfrysta av våra nordiska grannar. Nyligen har Danmark skärpt kontrollen vid gränsövergångarna mellan Danmark och Sverige och nu gör Norge samma sak. Syftet är att reducera antalet asylsökande som tar sig in från Sverige.


Våra grannländer bygger upp skyddsvallar på grund av den galna och släpphänta invandringspolitik som förs i vårt land. Redan 2010 skärpte Norge gränskontrollen vilket bland annat fick till följd att antalet asylsökande minskade med 42 % och nu vill man införa en ännu kraftigare kontroll.

I svensk media, som totaldomineras av en vänstervriden journalistkår och i snart sagt varje debattprogram står tokstollarna upp och menar att övriga Europa fallit till föga för rasistiska och främlingsfientliga krafter. Samma stollar fortsätter också att hylla mångkulturen som av så gott som samtliga europeiska länder sågats vid anklarna.

Förutom att våra politiker verkar vara både blinda och döva så måste de och berörda myndigheter, helt utan konkurrens, vara de mest naiva, verklighetsfrämmande och harhjärtade i hela världen.

Man undrar ju bara, hur detta skall sluta?

Inga kommentarer: