torsdag, juni 18, 2015

Nya rekord för Sverigedemokraterna



Nu sätts nya rekord på löpande band i så gott som alla opinionsmätningar. Den här veckan visar Novus 18,0 procent och YouGov 20,1 procent för Sverigedemokraterna. Föga överraskande med tanke på hur övriga partier dribblar med demokratin och travar i otakt med det svenska folket. 
Idag kom ännu ett dråpslag för demokratins (dö)dgrävare då Sentio redovisade ett stöd på 22,1 procent för SD. I samma undersökning får Socialdemokraterna 23,9 procent och Moderaterna 23,8 procent.

Den rödgröna trojkan som i YouGovs mätning hamnar på 36,4 procent styr landet med stöd av decemberöverenskommelsen. Alliansens stöd uppgår till 39,9 procent. Då SD har 20,1 procent så har de icke socialistiska partierna 60,0 procent, med andra ord så är de nästan dubbelt så stora som den rödgröna sidan.

Nu har SD brutit 20 procentspärren och då inställer sig osökt frågan när kommer Socialdemokraterna och Moderaterna bryta igenom 20 procentspärren – i motsatt riktning?

Att landet befinner sig i ett politiskt kaos råder det ingen som helst tvekan om, när folkets röster saknar betydelse och att hindra SD från inflytande har blivit viktigare än demokratin.

Ian Wackmeister skrev efter riksdagens omröstning vårbudgeten om följande i en kommentar.

"Hej alla vakna svenskar!
Tänk att det ska kallas modigt att rösta för sitt eget förslag.
Sveriges Riksdag borde anmälas för Europadomstolen....
EU är enligt statuterna en union av nationer som tillämpar demokratisk parlamentarism.
Det gör inte Sverige. Vårt trixande och svamlande hör hemma hos en afrikansk diktator på väg att snacka sig kvar vid makten.
För mig är det en gåta med alla dessa personer som trots alliansens totala hjärnsläpp, ändå röstar på M.
Vad drömmer ni om? Åk med era riksdagsledamöter på en safari genom Sverige!
Ett nyval med en riktigt omskakande valrörelse är en nödvändighet! Att så inte sker är en skandal och en ömklig bild av borgerliga politiker som lyckats dribbla sig själva upp på läktaren.
Den gamla fackpampen kliar sig bakom örat och tänker väl ungefär ” Att de var rädda för att åka ur och var illa organiserade det visste jag, men inte hade jag vågat hoppas på att de skulle rösta på mig – det gör ju inte ens den elaka Sjöstedt”,
Bästa förslag hittills: Ett antal lögndetektorer sätts upp i Riksdagshuset och ledamöterna sinnesundersöks varje dag…
Det värsta är att många av dem inte ens förstår när de ljuger!
Lycka till! Och, hör ni, vilken lycka är det inte att Sverige äntligen fått en vice statsminister i Romsons klass!
IAN WACHTMEISTER"

Jag har länge varnat för den här utvecklingen, men mer eller mindre omyndigförklarats då jag påstått att om man inte ändrar sig när det gäller invandringspolitiken så är risken överhängande att Sverigedemokraterna snart är Riksdagens största parti.
Tidningen Dagens Samhälle spekulerade för några veckor sedan när Sverigedemokraterna blir Sveriges största parti. Det kan inträffa redan i november 2016 enligt tidningen. 


Jag kan inte påstå att jag avundas sjuklöverns midsommarledighet efter detta dråpslag, men som man bäddar får man ligga. Folket (väljarna) börjar nu tappa tålamodet. När skall ni svälja stoltheten och på allvar ta tag i Sveriges problem?

Inga kommentarer: