torsdag, december 30, 2010

Nu har ”svenskarna” skämt ut sig igen. Den här gången var det riktigt allvarligt. Av rapporteringen i media så verkar det som om de här ”svenskarna” skulle ställa till ett riktigt blodbad på den danska tidningen Jyllands Posten. Syftet var att man skulle skjuta ihjäl så många som möjligt på den aktuella tidningen om man får tro media. Bakgrunden är att några tecknare ritat parodiska bilder på profeten Mohammed och som publicerats i några danska tidningar 2005.
Det jag tycker är allvarligt i det här sammanhanget är medias och politikernas feghet.
Det är naturligtvis viktigt att man visar respekt för andra människors religiösa uppfattningar. Samtidigt är det angeläget att alla inser att självmordsdådet i Stockholm och det som nu hänt i Köpenhamn sker i Islams namn.
I Sverige predikar politiker och media sekularism i det svenska samhället så fort tillfälle ges medan Islam, som ideologi, är allt annat än sekulär.
Är det inte dags att vakna upp och börja kalla saker och ting vid deras rätta namn innan det är för sent? Det är vi som svenskar som måste reagera, innan politiker och media avskaffat oss.

Inga kommentarer: