tisdag, april 17, 2012

Motionsaktiviteter i stan.....

Motionerande thailändskor
Det är anmärkningsvärt mycket folk som ägnar sig åt motion i Surin. Sedan motionsparken färdigställdes så har det bara blivit fler och fler. Det spelas fotboll, badminton, basket och folk går, joggar, springer och cyklar. Andra tränar upp musklerna men tyvärr så räcker inte styrketräningsmaskinerna till och rätt vad det är så brinner det till hos någon som tycker att han får vänta för länge på sin tur och då hänger smockan i luften.
Pigg pensionär på banan
Hälften av Surins poliskår var på banan en dag och jag noterade att det var en hel del av dem som skulle ha problem med att jaga bovar till fots. Vad jag förstod så hade i alla fall trafiken i stan flutit utan störningar under den tiden de tränade så de kanske skulle befinna sig på löparbanan lite oftare.
Det är en blandning av människor som joggar och går i likhet med mig. Det är unga, medelålders- och lite äldre personer, både manliga och kvinnliga som finner ett nöje i att anstränga sig lite grand och förhoppningsvis förbättrar flåset och blir av med lite övervikt.
De flesta kommer som de är, inga prestigefulla märkeskläder men den kvinnliga delen kör gärna med täckta ansikten till skydd för den nedgående solens strålar.

Inga kommentarer: