onsdag, april 25, 2012

Det blev lite tomt….


I mitten av november förra året fick vi besök av Christer och Noj. Christer är liksom jag från Sundsvall och i Thailand bor de i Korat som ligger ca 200 kilometer från Surin. Det var meningen att de skulle stanna en vecka men besöket blev lite längre. De fick tag i ett bra boende och både Christer och Noj upplevde Surin som en trevlig stad så de blev kvar till den 24:e april då det återvände till Korat där Noj har släktingar. De skall sedan ganska omgående åka till Bangkok för att ordna med visum och flygbiljetter till Sverige. De åker sedan till Sverige lite tidigare än vad vi gör.
Det har varit roligt att ha vänner här så att man kunnat umgås och kunnat prata svenska ibland och Christer och jag har ett gemensamt intresse i travet och så gott som varje lördag har vi kollat på V75 tillsammans dock utan att få någon riktig fullträff. Vi har också gjort några utflyter till Kambodja och andra platser tillsammans och det har blivit ett och annat bar- och restaurangbesök under de här månaderna. Vi har haft kul tillsammans.
Nu har de åkt och det blev lite tomt och nu får jag återgå till engelska och en begränsad thailändska.
Vi får väl se hur det blir nästa år, kanske bosätter de sig i Surin då. Men det är långt dit och jag tar en dag i taget och ser nu fram emot att åka till Sverige om drygt en månad.    

Inga kommentarer: