onsdag, maj 23, 2012

Besök med förhinder....


Det blev inget besök från Mr W det här året heller. Den gamle motocrossföraren från Mora har i takt med en tilltagande ålder legat av sig lite när det gäller det här med att framföra motorcyklar och var ute för en olycka i Kata på Phuket viket fick till följd att han hade problem med att både sitta och ligga. Så någon tågresa från Bangkok till Surin gick tyvärr inte att genomföra. Vad jag har förstått så berodde olyckan på en felaktig användning av handbromsen i kombination med sand på vägbanan. Men det var tur i oturen att hjälmen satt på plats för utan den hade det kunnat gå riktigt illa. Nu blev det en natt på sjukhuset och han klarade sig utan bestående men.
Grogghyllan i väntan på Mr W
Mr W är en riktig gourmet när det gäller groggar och hans stora passion är gin och tonic. Tyvärr så blev det problem med distributionen av Tonic water efter översvämningarna här och hyllorna gapade tomma på många håll i landet, även på Phuket. Är man gourmet så är man och något misch masch som gin och Cola eller andra alternativ är otänkbart för denne principfasta man så det blev en lång vår för Mr W innan leveranserna av Tonic water hade återgått till det normala.
Att han gärna tar en gintonic till pannkaka och pölsa som ett alternativ till mjölk eller öl är inget jag sett utan bara hört. Nu skall man ju inte lita på allt man hör men jag hade laddat upp med en hel hylla av olika ginsorter inför det förväntade besöket. Nu är flaskorna oöppnade så det nog liten risk att innehållet dunstar eller blir gammalt. Jag tillhör de där positiva människorna som tittar framåt och hoppas på ett besök under nästa år.

Inga kommentarer: