tisdag, maj 15, 2012

I dagens Sverige skall sanningen förtigas…


Har jag gjort bort mig?

Förvånande nog har vår statsminister talat klartext i en intervju med TT. Han sa bland annat, med anledning av Löfvens påstående om att Sverige har massarbetslöshet, ”Det är inte korrekt att beskriva Sverige som i ett läge med massarbetslöshet. Om man tittar på etniska svenskar mitt i livet så har vi mycket låg arbetslöshet. Vi beskrev då (2006) ett vidare utanförskap som handlade om att en stor del av dem som var i arbetsför ålder, men som inte jobbade, inte beskrevs som arbetslösa. Och utanförskapet har minskat.

Här erkänner statsministern att mycket av den arbetslöshet som redovisas är importerad och för vilken han och hans allianspartners har ansvaret för.

Det här med ”etniska svenskar” har upprört alla superkorrekta ryggdunkare, journalister och vänsteryttrar och de verkar ha drabbats av både syrebrist och hjärnsläpp om man skall döma av alla kommentarer under dagen. Den ena är festligare än den andra, ja det är riktigt kul att läsa bedrövelsen. Sanningen skall döljas till varje pris är detta kulturmarxistiska åsiktsmaskineris paroll och etniska svenskar skall hållas ovetande i alla lägen.
Landet skall till varje pris beläggas med en unken yttrandefrihetsbefriande atmosfär om detta patrask får som de vill.

Det är så djävla sorgligt.

Inga kommentarer: