måndag, november 26, 2007

Några fotbollskommentarer

United gick på en mina mot Bolton i helgen. Flera av de bättre spelarna saknades i United. Nu är man bara en poäng före City efter fjorton omgångar. City fixade sin seger på övertid. Svennis har verkligen gudarna på sin sida.
Innan ligan startade så spekulerades det (Aftonbladet) i vilken tränare som först skulle få sparken. Oddset på Svennis var lågt men nu har alla belackare dragit in svansarna. Jag tycker att Svennis är en av världens bästa fotbollsmanagers.

Lottningen till VM-slutspelet gick verkligen Sveriges väg, det hade väl inte kunnat bli mycket bättre. Portugal får nog anses vara favorit att vinna gruppen. Att vinna över Ungern och Danmark skall väl inte vara någon omöjlighet för Sverige. Albanien och Malta är ren utfyllnad och de poäng de tar, de tar de emot varandra.
Jag tycker att det ser klart lovande ut men tar inte ut något i förskott

EM-slutspel utan England var väl inte vad man räknat med. Trots massor med individuellt skickliga spelare blev de utslagna. Det är ganska märkligt att det inte skall gå att få till ett lag av alla dessa stjärnor, det funkar ju i klubblagen. Av Sveriges spelare så är det nog bara Zlatan som skulle platsa i det Engelska landslaget och utifrån det så är det Svenska laget värt allt beröm för att ha tagit sig till slutspel.

Inga kommentarer: