fredag, november 09, 2007

Väder och trav

Här uppe i nordöstra thailand är nog regnperioden över för den här gången. Nu är vintern här och tidigt i morse visade termometern på 19,8 grader. Brrrrrr.
När temperaturen kryper ned runt 20 grader och lägre så byltar thailändarna på sig som om de skulle på en Grönlandsexpedition.

På Phuket och på öarna i Siambukten verkar det inte vara över. På Koh Samui har man ex v proklamerat katastroftillstånd. F n kan man varken ta sig till eller ifrån ön med flyg. På grund av ovädret så har man tvingats stänga flygplatsen och all trafik är lamslagen p g a översvämningar. På det inslag som visades på TV i dag på morgonen hade regnet upphört men man kunde se en himmel som snarare gick i svart än i blått så risken är att det fortsätter. Förhoppningsvis har vädret stabiliserats till dess att turistsäsongen nu kommer igång.

Igår satte jag V5:an på Bergsåker, men precis som förra torsdagen så blev det en dålig utdelning. Det är ju bättre till än ifrån och det är nettot som räknas i slutänden så det finns ingen anledning att hänga läpp.

På Valla kör man V75 på lördag och det ser lite halvsvårt ut. Min enkelrad ser ut som följer; 8, 5, 9, 4, 4, 12, 1. Det är bara att plocka ut spikarna och gardera där det behövs, sedan är det klart. Bara att hämta ut degen.

Inga kommentarer: