fredag, november 11, 2011

Ljuholt når nya höjder...


Nu skapar Ljuholt rubriker igen då han hotar med bojkott av SVT:s partiledardebatter. ”Socialdemokraterna kommer att vägra delta i SVT-debatterna om kanalen fortsätter att ställa partiet på samma sida i studion som Sverige Demokraterna” uttryckte han på ett medlemsmöte i Stockholm i går. ” Behandlar man inte Socialdemokraterna med respekt så kan de köra programmen utan oss” sa han vidare.
Det mesta blir fel....

En personlig reflektion, är karl’n helt bombad? Begriper han inte att folk, oavsett vem man röstar på, tycker att det blir ett löjets skimmer över alltihop? Man förlorar mer än man vinner på den här sandlådementaliteten, det är ren mobbing mot ett parti vilket ca 350 000 svenskar lagt sina röster på.
Det tycker jag att Socialdemokraterna skall visa respekt för.

Ljuholts agerande gör bara att allt fler känner olust och söker sig till andra alternativ. Vid valet 2014 har säkert konsekvenserna av massinvandringen till Sverige framgått så tydligt att de flesta förstår det. Då går det inte längre att mörka, tillrättalägga, vinkla och ljuga om sakernas rätta tillstånd. Men fortsätt i samma takt så kanske ni, i bästa fall, får 25 % av rösterna i nästa val. 

Nu återstår att se om SVT viker sig och väljer ett annat upplägg i fortsättningen eller om man håller fast vid den modell man valt.

Inga kommentarer: