söndag, november 06, 2011

Ett angeläget boktips...


Världsmästarna är en faktabaserad granskning av hur den mångkulturella politiken har förändrat Sverige. Det är omfattande och djupgående granskning som massmedia borde ha gjort men inte gör. Boken innehåller en obarmhärtig uppgörelse med den egna yrkesgruppen - författaren är själv journalist med lång erfarenhet av medievärlden. På grund av en krympande yttrandefrihet och det växande hotet från islam skriver hon under pseudonym, Julia Caesar.

Boken har mötts av en kompakt tystnad från den svenska mediakåren med något få undantag, som t ex Ulf Nilsson i Expressen.

Boken, som nu är ute i en andra reviderad upplaga, har också skakat om bland de politiskt korrekta makthavarna inom biblioteksbranschen. Hennes samhällskritiska och faktabaserade bok har fått många svenska folkbibliotek att inte längre tillmötesgå kommuninvånarnas önskemål om bokinköp och alltså börja censurera inköpen. Tankarna går osökt till länder som Nordkorea och Cuba m fl.

Jag bara säger, läs den, rekommendera den till vänner och bekanta, ge bort den som present eller julklapp. Jag lovar att den kommer att skaka om. Det är viktigt att svenska folket får en mer sanningsenlig bild av vad som händer i vårt land än den skönmålade bild som politiker och journalister förmedlar.

Sverige ska vara världsmästare i godhet. Det har svenska politiker oberoende av partifärg bestämt. Sedan 1980 har cirka 1,3 miljoner utlänningar fått uppehållstillstånd i Sverige. Majoriteten kommer från muslimska länder i Afrika och Mellanöstern. Bara 5 procent är flyktingar. Övriga 95 procent har kommit av andra skäl, framför allt för att skaffa sig bättre liv och ta del av den svenska välfärden.

Den kostar 215 kronor men sverigebutiken.se har ett extrapris på 167 kronor.
http://www.sverigebutiken.se/

Inga kommentarer: