måndag, mars 31, 2008

Helgens fotbollskommentarer

Birmingham – Manchester City var så dålig att det inte finns anledning att kommentera.

Manchester United – Aston Villa var bra underhållning. United var för överlägsna för att det skulle upplevas som spännande. Ronaldo var planens gigant och när det fungerar fullt ut med Rooney och Tevez då är de oslagbara. Rooney fick sätta två baljor den här gången.

Bolton – Arsenal såg jag i repris. Där handlade det om spänning. Bolton spelade överraskande bra och ledde helt välförtjänt med 2-0 efter den första halvleken. Arsenal spelade dessutom med en man kort efter en frilägesutvisning. Oddset på att Arsenal skulle vända var nog ganska högt efter första halvlek. En bit in i andra halvlek gjorde Wenger två byten som sannolikt blev avgörande för matchen. Arsenal tog över och efter reducering till 1-2 så spelade Bolton med nerverna utanpå. Kvitteringen kom inte heller som någon överraskning. De flesta hade nog räknat in ett oavgjort resultat då Arsenal lyckades sätta 2-3 i matchens sista minut.