måndag, mars 31, 2008

Vi gick vidare...

I dag var det fest, kvartsfinaler i ”by-cupen” och mycket folk på plats. Under den här veckan är det nog inte mycket produktivt som utförs i byarna, allt är koncentrerat till fotbollsmatcherna.

Efter den senaste matchen så har vi gått igenom en del taktiska frågor och redan från början såg man att varje spelare tog allvarligt på sin uppgift. Markeringarna på egen planhalva funkade till 100 % och stödet bakifrån vid uppspelen klaffade också bättre än i förra matchen.

Vi tog ledningen redan efter 2 minuter och ökade på till 2-0 efter 20 minuter. Strax före halvtidspaus fick motståndarlaget en tvivelaktigt dömd frispark ca sju meter framför vårt mål och trots att hela laget bildade mur på mållinjen så slank bollen in.
Efter välbehövlig vila och intag av vatten och energidrycker så gick vi ut i den andra halvleken med ett stort självförtroende.
Bortsett från några kontringar så ägde vi matchen. Innan domaren blåste av så hade vi ökat på till 4-1.
Tilläggas kan att matchen genomfördes i 37 graders värme!!!
Nu är vi i semifinal och på onsdag så avgörs det om vi går till final.