söndag, april 13, 2008

Veckans fotbollskommentarer

Det har varit en hel del fotboll i veckan. Champion League-matcherna spelas mitt i natten så där var det repriserna som gällde. Jag tror och hoppas på United men Barcelona kan bli svåra.

På lördag kväll mötte City Sunderland på bortaplan och blev ordentligt utspelade under i stort sett hela matchen. Med cirka 10 minuter kvar så fick City en straff, mer eller mindre till skänks. På den gjorde de inget misstag utan tog ledningen med 1-0. Sunderland kvitterad minuten efter och i slutminuten avgjorde City. Vassell fick en halvträff och kunde till sin glädje se bollen sakta rulla över mållinjen.
I efterföljande intervju uttalade Svennis förhoppningen att ”turen nu vänt”.
Ja, nog var det mer tur än skicklighet i går Svennis.

Fotot på Vassell har tagits av Empics

Det är med sorg i hjärtat och ett tungt sinne jag följt Giffarnas tre matcher i den Svenska fotbollen. 0-1 mot AIK, var det en uppryckning eller var AIK dåliga? Nu fordras det en rejäl nytändning om det inte skall bli en enkel biljett tillbaks till division 1.

I kväll kollar jag in Manchester United mot Arsenal.