måndag, mars 21, 2011

Resan till Hua Hin...

Vi kom iväg prick klockan åtta i går morse. Yayas pappa bor i vårt hus under tiden vi är i Hua Hin och han ser till att Zippo får mat och vatten. Han sköter också om blommor och buskar och ser förhoppningsvis till att de är vid liv då vi återvänder. Inledningsvis var det inte så mycket trafik men ju längre fram på dagen och desto närmare Bangkok vi kom så ökade trafiken men det flöt på bra. I Bangkok blev jag lite osäker på hur vi skulle köra och bad ungarna ge mig kartboken som alltid legat i fickan på stolsryggen.
Nu var den borta, men ingen vet hur och ingen vet när. Ibland är det lite irriterande med andarna som hemsöker oss och drar i väg med saker, för det måste väl vara andar?
Nu ordnade det sig ändå och jag körde lite på ren känsla. Det är drygt tre år sedan vi åkte den här vägen så man får väl acceptera att man inte kommer ihåg alla detaljer.
Från Bangkok till Hua Hin var det sedan raka spåret och vi landade på hotellparkeringen klockan 17.10 ca.
Efter det att vi hade installerat oss på rummen så tog vi en promenad och noterade att en del förändringar skett sedan vi var här senast men kommersen pågick som vanligt. Vi letade reda på en liten restaurang där vi åt en god middag till ett överkomligt pris. 1040 bath för 5 personer och då ingick en Irish Coffee till familjens överhuvud.Sedan var det inte mer att göra än att gå hem och sova. Men trots tröttheten kollade jag matchen mellan Fullham och Liverpool men somnade strax efter att Liverpool gjort 2-0.

Inga kommentarer: