onsdag, december 07, 2011

Dags att växa ur sandlådan och sammarbeta för Sveriges bästa...


I Dagens Nyheters nätutgåva i dag finns ett TT-telegram, med anledning av SCB:s opinionsundersökning, i vilket Sveriges statsminister, Fredrik Reinfeldt svarar på en fråga angående Sverigedemokraternas stabila nivå.

Hur tolkar du då det faktum att Sverigedemokraterna tycks hålla sig på en ganska stabil nivå?

”– Det är ett mycket svårmött fenomen när man får in främlingsfientliga partier i parlamenten, det har vi sett runt om i Europa. De rider på de delar av samhället där det finns en brist på tillit, därför är det svårt att komma åt det med mindre än att man ser till att folk får jobb och trycker tillbaka våldets och brottslighetens konsekvenser. Då eroderad deras bas”, säger Reinfeldt

Läs det en gång till och försök förklara vari skillnaden ligger. Sverigedemokraterna vill också minska arbetslösheten och trycka tillbaka våldets och brottslighetens konsekvenser och då verkar ju utgångspunkterna vara densamma.

Men nu är det ju så att en stor del av arbetslösheten beror på massinvandringen där resultatet blivit att många av de som kommit hit saknar arbete och att många inte vill ha något arbete utan hellre vill leva på försörjningsstöd. Arbetslösheten beror också på att illegala invandrare (papperslösa enl medias definition) jobbar svart vilket gör att dessa jobb aldrig blir tillgängliga medan andra illegala invandrare ägnar sig åt kriminell verksamhet som får svåra konsekvenser för samhället.
Där har Fredrik Reinfeldt målat in sig i ett hörn med färg som torkar mycket långsamt. Och under de ca tusen dagar som återstår till valet 2014 kommer säkert konsekvenserna av den havererade invandrings- och migrationspolitiken att framstå alltmer tydligt och folk kommer att förstå att en ändring endast är möjlig genom att SD blir så stora att de andra partierna tvingas till samarbete.

I lördags hade Aftonbladet en läsarfråga om viket parti man skulle rösta på om det varit val idag. Nästan var fjärde av de drygt 25 000 som hann rösta angav att de skulle ge sin röst åt Sverigedemokraterna. När det stod klart att SD fick så många röster beslöt Aftonbladet att plocka bort frågan.
Sådan är slaskpressen – sanningen skall förtigas och hos Aftonbladet verkar man inte gilla olika.

Inga kommentarer: