söndag, april 14, 2013

I full fart mot undergången...



FN-organet UNHCR har kommit med en rapport, Asylum Trends 2012. Levels and trends in industrialized countries. http://www.unhcr.org/5149b81e9.html

Av rapporten framgår bland annat att Sverige tar emot mer än 6 gånger så många flyktingar per invånare jämfört med det genomsnittliga EU-landet. Statisktiken avser åren 2008 – 2012 och under denna period tog Sverige emot 16.4 flyktingar per 1000 invånare. Det genomsnittliga EU-landet tog emot 2.6 flyktingar per 1000 invånare.
För USA och Kanada låg flyktingmottagandet på 1.3 flyktingar/1000 invånare. Jämfört med de nordamerikanska länderna ligger alltså Sverige på en nivå som är mer än 12 gånger högre.

Jag ställer mig frågan, vad är det som gör att Sverige måste avvika på detta extrema sätt jämfört med andra Eu-länder, Norge, Nordamerika och Kanada? Fler än jag borde ställa den frågan men risken är att det redan är försent och att frågan är överspelad. Framför allt blir det svårare och svårare att sätta stopp eller förändra det som håller på att ske ju längre vansinnet fortsätter. Känslan är att man tappat greppet fullständigt.Kontakten mellan Eliten och folket har totalt kollapsat.

Konsekvenser uppstår inte bara av antalet utan också av ursprunget. I dagens Aftonblad kan man läsa ett uttalande av islamisten Omar Mustafa som lämnar den socialdemokratiska partistyrelsen efter en kort sejour. Han anser sig ha utsatts för ogrundade påhopp och konspirationsteorier. ”Partiledningen menar dock att man inte kan förena ett partiuppdrag med ett uppdrag i det muslimska civilsamhället. Partiledningens uppfattning är inte bara beklagligt, det är även en skrämmande signal till muslimer och andra troende socialdemokrater”, skriver han

Han skriver ”i det muslimska civilsamhället” vilket säger det mesta om denne kuf. Jag är kanske lite naiv i dessa islameringstider men har levt i den tron att vi bara har ett samhälle till vilket vi alla har att förhålla oss till, vare sig vi är buddhister, kristna, muslimer eller är del av någon annan religion.

Tala om ”vi och dom tänkande" där vi är muslimer och vi andra är dom. Tydligare kan det väl knappast sägas. Inte en tanke på integration, vilket i sig inte var någon nyhet för mig.


Inga kommentarer: