söndag, april 14, 2013

Varför skall bara sossarna ta skiten?



Det har varit (S) kongress och hade det inte varit för Omar Mustafa så hade den nog gått ganska obemärkt förbi. Nu ville det inte riktigt gå partistyrelsens väg den här gången då kongressen valt in en islamist med kopplingar till judehatare och homofober. Förvånansvärt nog reagerade media på detta den här gången.

Och varför är det förvånansvärt?

Abdirizak Waberii
Jo sedan valet 2010 har både moderater och miljöpartister islamister i riksdagen utan att media reagerat över detta. För Moderaterna sitter Abdirizak Waberii i riksdagen samt i försvarsutskottet. Miljöpartiets riksdagsman är Mehmet Kaplan. Båda dessa herrars bakgrund är minst lika tvivelaktig som Omar Mustafas.

I slutet av 2012 försökte Gefle Dagblad att få Waberii att skriftligen ta avstånd från de åsikter han tidigare framfört i olika sammanhang. Tyvärr så hängde inte PK-maffian på den gången så det hela rann ut i sanden.

Varje människa har rätt att ha vilken människo- och samhällssyn den själv väljer. Men representerar man politiska partier kan dessa partier inte svära sig fria att man accepterar och sympatiserar med dessa sjuka idéer. Det är många kvinnor i Moderaterna och Miljöpartiet som borde ställa sig frågan om de sympatiserar med rätt parti.
Mehmet Kaplan

Man kan också fråga sig varför hycklarna på Aftonbladets helvita redaktion inte reagerat på detta?   

Varför skall Socialdemokraterna ensamma behöva ta skiten?

Att sådana här individer kommit in i Sveriges riksdag beror på att det är partierna som bestämmer vilka man kan rösta på. Skulle vi ha personval i Sverige skulle dessa herrar inte vara närmare en riksdagsplats än vad en gladlynt fjällko skulle vara.


Googla gärna på Abdirizak Waberii och Mehmet Kaplan. Dessutom rekommenderar jag boken knapptryckarkompaniet av Anne-Marie Pålsson.

Inga kommentarer: