lördag, november 23, 2013

VM i V75...



”Feglirarna” hade julafton i lördags. Båda megalamporna Prey Frontline och Digital Ink höll. Men det är antalet rätt och inte utdelningens storlek som räknas i den här tävlingen så den gången hade de rätt. Tre rätt och tre förstareserver visar att jag var rätt ute, men vad hjälper det när jag inte klara av att plocka ut rätt spikar.

Kaizer Broline fick precis det lopp han skall ha och avgjorde på bra sätt och räddade dagen för mig. Vinnare och platsspel samt en tvilling satt gott.

Till syvende och sist är det ju pengarna man spelar för att vinna och tävlingen får man ta som en kul grej. Det ser hopplöst ut i det här läget men än har jag inte kastat in handduken.

Skall man tro den samlade expertisen, Vass eller Kass och Björnkollen så kommer det att bli rena favoritparaden idag. Visst kan de ha rätt och många tar intryck men faller favoriterna idag så är det mycket stora pengar på gång. Det ser ut att bli vackert väder med solsken, ca 2 grader kallt och en svag vind och förhoppningsvis kan man köra med valfri balans.

VM-systemet får en favoritprägel medan det ”seriösa” systemet får ett mer outsiderbetonat utseende.  

Omgångens system
Avd                     Ordinarie hästar (Res.)
1                           2, 5 (1, 6)
2                           2, 3, 5, 9, 10, 11 (1, 12)
3                           9 Maharajah (4)
4                           4 Månprinsen A.M. (5, 11)
5                           6 Maverick Man (2, 8)
6                           3, 4, 9, 10 (5, 1)
7                           3, 4, 6, 9 (5, 10)
192 rader x 1 x 0,50 kr Totalt: 96,00 kr

Inga kommentarer: