lördag, november 16, 2013

VM i V75...



Det blev en svår omgång på Halmstad i lördags. De yttre omständigheterna var den främsta orsaken och ledningen var ingen bra position. Halmstad är annars den bana som har den skickligaste banpersonalen i landet men den här gången blev det för svårbemästrat även för dem. Men även om banan blev hård så var det nog den starka vinden som påverkade mest. Ingen av förhandsfavoriterna lyckades vinna. 
Två rätt var väl inte vad jag hoppats på och nu är man lite illa ute, det krävs nog minst en sjua och inte mindre än sex rätt i någon av de kvarvarande omgångarna om man skall vara med i toppen.

Dagens omgång håller hög klass, bortsett från Guld där de bästa nu ställts av eller påbörjat träningen inför Vincennes i januari.

I vanlig ordning kommer spikvalet att ha en avgörande betydelse och det finns några alternativ. Jag fastnade till slut för No Deal och Global Midnight.  Prey Fronline och Digital Ink var alternativ som jag valde bort. Monster Drive står på tur för en seger och kan få loppet i Guld.
Min analys bygger på att det blir perfekta förhållanden, uppehåll och ett banunderlag som tillåter valfri balans. Det ser ut att bli runt 10 grader varmt, uppehåll och en lätt bris från väst enligt meteorologerna. Perfekt med andra ord.

Omgångens system

Avd               Ordinarie hästar (Res.)
1                    3 No Deal* (8, 4)
2                    3, 4, 5, 7 (10, 6)
3                    3, 6 (2, 4)
4                    2, 5, 6, 8 (4, 9)
5                    15 Global Midnight (6, 14)
6                    2, 11 (5, 4)
7                    9, 10, 12 (2, 6)

192 rader x 1 x 0,50 kr Totalt: 96,00 kr

Inga kommentarer: