fredag, november 15, 2013

Journalisten kompletterar.....



Journalisten hörde av sig strax efter det att jag publicerat inlägget igår och han tyckte att jag sammanfattat hans åsikter och synpunkter på ett utmärkt sätt men han ville också förtydliga att det finns fler än han som sitter i samma dilemma och kan bli av med jobbet om man uttrycker fel åsikter. 
Som man bäddar får man ligga
”Det är många journalister som mår dåligt idag, dels på grund av rädslan att tappa jobbet för alla nedskärningar inom branschen men mest för att man inte tillåts att skriva om den verklighet som ändå en stor del av Sveriges befolkning redan känner till.”

Han ville också komplettera det han tidigare framfört och det gällde i första hand den kommande valrörelsen och genomförandet av valet.

”Medierna och de andra partierna kommer att göra allt för att skuldbelägga människor som röstar på Sverigedemokraterna och det kommer säkert att skrämma en del. Att få en rasiststämpel i pannan, även om den helt saknar grund, är ingenting som en vanlig normal svensk person vill uppleva. Skulle medierna behandla SD utifrån deras partiprogram som vilket annat parti som helst så skulle de utan vidare nå minst 20-25 % i valet 2014 men många kommer inte att palla för trycket utan kommer att rösta på det parti de alltid har röstat på. De flesta människor är inte dummare än att man förstår att man blir manipulerad av media och att de andra partierna gör allt för att svärta ned och skandalisera SD, men frågan är hur långt det räcker – 2018 kommer det att vara för sent.”

”Vi har under årens lopp i stort sett varit förskonade från fusk och antidemokratiska övergrepp i samband med valen. Men man skall nog inte ta något för givet 2014. Valet till EU kommer att ge en indikation på hur riksdagsvalet kommer att gå och då kommer paniken att sprida sig i det politiskt korrekta Sverige vilket kan få vilka följder som helst. Jag utesluter ingenting.”

Sedan får jag en personlig hälsning ”du är en småtuff dj—l  och du har inget att förlora utan kan publicera vad du tycker är relevant, men i den mån du hamnar under  PK-isternas argusöga kan du råka ut för vad som helst, då jagar man fram alla eventuella skelett som finns i dina garderober.”

Det är så att man får kalla kårar när man hör vad en person som har viss insyn befarar kan hända. Det handlar ju i alla fall inte om någon bananrepublik utan om Sverige, som hitintills betraktats som en av väldens mest demokratiska stater. Vart är vi på väg?


Inga kommentarer: