måndag, oktober 29, 2012

En underhållande match.....



I morse var det segt då jag satt uppe till efter klockan ett i natt och kollade matchen mellan Chelsea och mitt favoritlag Manchester United. Det blir så på grund av tidsskillnaden som den här helgen blev ännu större och nu är sex timmar.
Det brukar vara spännande och underhållande matcher när de här lagen möts och det blev inte något undantag i natt heller. Till min glädje inledde United bäst och tog ledningen med två mål. Sedan kom Chelsea in i matchen mer och mer och det var inte orättvist att man kvitterade.

Domaren tog sedan över huvudrollen och dömde frilägesutvisning för Ivanovic och inte långt efter det fick Torres sitt andra gula kort i matchen. Ett tveksamt domslut enligt min uppfattning men å andra sidan borde Torres ha blivit utvisad redan då han fick det första gula kortet. Trots bara nio spelare kvar på plan stretade Chelsea emot bra tills inhopparen Hernandes lyckades styra in segermålet i slutet av matchen. Målet var lite tveksamt då Hernandez möjligen var i offsideposition då Rafael slog inlägget. En situation som måste vara mycket svårbedömd av linjedomaren som måste vara vindögd eller ha vidvinkelsyn för att ha koll på båda situationerna samtidigt. 

Det kommer säkert att bli en hel del rabalder i media i dag.   

Inga kommentarer: