måndag, oktober 15, 2012

Trenden håller i sig....




Opinionsmätningarna står som spön i backen där hemma för närvarande. I Aftonbladet/United Minds mätning som redovisades i dag kan man notera att både Sossar och Moderater (Nya sossarna) backar och att KD som vanligt, nu för tiden, ligger under spärren medan Sverigedemokraterna går starkt framåt och är i mätningen Sveriges tredje största parti. Jag ser inget konstigt i det till skillnad från alla proffstyckare och vänster kulturella hycklare som naturligtvis sätter rödvinet i vrångstrupen.
Uppstickare ogillas...
Trots alla försök från övriga partier att, med benäget bistånd från svensk fulmedia, karaktärisera väljare som stöder SD som rasister och främlingsfientliga så börjar nu allt fler att få upp ögonen på vart Sverige är på väg. Allt fler tar del av ocensurerad och icke tillrättalagd information på nätet i dag och många gör som jag, säger upp abonnemangen på de förljugna papperstidningarna. Allt fler inser att det måste till en ändring – Sverige kan inte ensamt vara hela världens samvete.
Många svenskar kommer i kläm på grund av den ansvarslösa asyl- och invandringspolitiken som förs i vårt land och kommer de inte själva i kläm så har de anförvanter som gör det.
Gamla människor vanvårdas medan så kallade ensamkommande barn (som många gånger inte alls är barn) tilldalas i stort sett obegränsade resurser.
Unga människor blir kvar hos sina föräldrar då det inte finns bostäder att tillgå. Någon som hört att man skall tvinga kommunerna att skaffa bostäder till unga svenskar som vill flytta hemifrån? Nä, det görs skillnad på folk och folk i det här jämställda landet.
Man lägger ned den ena skolan efter den andra och klasserna blir större och större och studieresultaten försämras. Underhållet av de kvarvarande skolorna eftersätts och på många ställen ser det bedrövligt ut. Vart går pengarna?
Det blir spännande om två år
Inom vården sker nedskärningar löpande medan politikerna beslutar att människor som befinner sig illegalt i landet skall ha samma rätt till vård som alla andra utan att de skall behöva bidra med en enda krona till finansieringen av vår välfärd.
Som sagt jag är inte ett dugg förvånad av att SverigeDemokraterna går framåt och den här trenden har visat sig i alla opinionsmätningar under den senaste tiden. Jag är mer förvånad över att inte Miljöfundamentalisterna tappar fler väljare då man är för en helt obegränsad invandring och samtidigt föreslår insatser som skall begränsa möjligheterna för vanliga människor och folk på landsbyggden att använda sin bil.
Det kommer säkert att bli ett chockartat uppvaknande för många då valsedlarna räknats vid valet om knappt två år.

Inga kommentarer: