söndag, november 11, 2012

Ingen dag att minnas precis....



I går var det en riktig skitdag då det mesta gick snett. Det började med att jag tappade ytterligare en stifttand sedan fortsatte det med att jag fick problem med mitt mailkonto och internet på den dator som jag använder mest och där det mesta finns på hårddisken. 
Det innebar att jag måste kopiera en del filer till ett USB-minne för överföring till min andra dator. I den processen försvann mitt VM-system så det kom aldrig ut på bloggen. Men det var knappast någon katastrof då jag endast mäktade med ett (1) rätt.

Bolagsspelet var också ett stort misslyckande, ingen vinnare förstarankad och bara två rätt på ett reducerat Jokersystem. 
Det var liksom inte min dag och efter att ha sett Lavec Kronos vinna en rumphuggen gulddivision där min spik Neo Holmsminde slog på en startgalopp loggade jag ut, blandade en gin/Tonic och kollade Premier Leauge på TV i stället. 
Det såg länge ut som att även detta skulle sluta i moll då Manchester United låg under med 2-0 mot Aston Villa efter den första halvleken. Men med bara några minuter kvar av matchen slog Hernandez in vinstmålet.
Lika fort som mungiporna åkte upp lika fort åkte de ned då jag loggade in och kollade hur det hade gått för Giffarna i kvalmatchen mot Halmstad. Förlust med 3-0 och när det krävdes som mest presterade de sämst. Nu blir det att harva i superettan igen och med nuvarande klubbledning blir det lång dags färd mot natt.

Inga kommentarer: