fredag, mars 12, 2010

Bilder från resan till Rayong..

Så här såg det ut på beachen Hat Nam Rim, som sedan visade sig heta Hat Kasipp. Lite Blåbergstippen över det hela om än lite osorterat. Det är tydligen inte bara i Karlskrona som en eller annan kapten lyckas sätta ett större fartyg på grund. Förvisso inte en ubåt denna gång men minnena kommer tillbaka.En av de övergivna lyxvillorna vid slutet av Hat Kasipp. Ingen kunde svara på varför husen övergivits, vem som äger dem eller vad som kommer att hända med dem.


Några av de 100-tals fabriker som ligger i området.


Så här såg poolen ut från vår balkong. Vår lägenhet bestod av kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Köket var utrustat med elektrisk spis, fläkt, kyl- och frys samt mikrovågsugn. Vi bodde där till det facila priset av 1 500 bath per dygn och personalen var mycket trevlig och serviceinriktad. Dessutom hade vi tillgång till trådlös internet i lägenheten.




Vi bodde på första våningen i samma hus som kontoret var beläget. Dessutom fanns det ett gym i bottenvåningen.





Nu har solen snart gått ned och tjejerna är ombytta till middag medan unge herr'n låter vänta på sig. Själv befinner jag mig bakom kameran - omklädd.



Här ville familjen att ett foto på min blåslagna bakdel skulle läggas ut vilket de bara fick drömma om.
Det jag skrivit under veckan kanske har låtit lite pessimistiskt med tanke på stranden, utsläppen och industrierna men vi hade några sköna dagar där nere i alla fall. Nu blev det inget bada i havet men vi hade ju poolen så det var ok. Vi visste ju också en del av förutsättningarna innan vi åkte dit så att det inte handlade om Phuket var alla fullt införstådda med.

Inga kommentarer: