måndag, december 10, 2007

Fotbollkväll i Surin

Jag hade bara tänkt följa City mot Tottenham i går kväll men fastnade framför TV:n då Middlesbrough gjorde 1-0 mot Arsenal på straff efter några minuters spel. Arsenal blev sedan fullständigt utspelade och slutresultatet 1-2 får anses vara mycket smickrande för Londonlaget. Det hade kunnat vara både 3-0 och 4-0 i baken om Middlesbrough satt sina chanser. Helt oväntat så var det Middlesbrough som stod för både spel och chanser. Arsenal lyckades dock snubbla in reduceringen på stopptid. Spelar man inte bättre än så här i fortsättningen så är man inte med om kampen om ligaguldet.

Tottenham mot City var väl så där. Även om Tottenhams mål i slutet på första halvlek var en klar offside och om bollen rullades in med handen så var det inte helt orättvist. Det var Spurs som hade chanserna så långt.
I andra halvlek utjämnade City genom Biachi som varit på plan i ca 2 minuter. Ireland fick rött kort efter en ful tackling och minuten senare så slog Tottenham in 2-1.
Jag hade inte sagt något om matchen slutat 1-1. Isaksson var chanslös på målen och gjorde några bra ingripanden