måndag, december 17, 2007

Fotbollsfest på söndag kväll

Vi har varit i Yayas by i helgen vilket gjorde att jag missade Citys match mot Bolton. Jag har sett reprisen idag och tycker det var en underhållande match. Nio raka på hemmaplan är starkt och fortfarande på fjärde plats i tabellen. Det skall bli intressant att se hur länge det håller.

På söndag kväll var det fotbollsfest. Först ut var United mot Liverpool på Anfield och efter det mötet mellan Arsenal och Chelsea.
United vann med matchens enda mål och segerskytt var Carlos Tevez. Ronaldo hade svårt att göra sig gällande och Rooney kom inte heller upp i vanlig standard även om han blixtrade till stundtals. Det var dock en rättvis seger för United. Liverpool får nog svårt att blanda sig striden om ligasegern i år.

Arsenal lyckades besegra Chelsea på hemmaplan. Två minuter före pausvilan totalmissade Petr Chec en hörna från Fabregas och Bill Gallas kunde enkelt lägga bollen i mål.
Det var hårda tag matchen igenom och Chelseas lagkapten John Terry tvingades av planen i första halvlek på grund av skada. I slutet av matchen rök Fabregas och Ashley Cole samman. Det delades ut tio gula och det röda hängde i luften vid mer än ett tillfälle.
Arsenal hade flest målchanser med bland annat två mål bortdömda för offside och ruff. Resultatet var rättvist även om Chelsea hade sina chanser att kvittera.

Inga kommentarer: