söndag, oktober 23, 2011

Fotbollssnack....


Laget i mitt hjärta
Trots en knackig avslutning på säsongen, förlust hemma mot Åtvidaberg och förlust borta mot Jönköping i de två sista matcherna, lyckades Giffarna Sundsvall direktkvalificera sig till Allsvenskan nästa säsong. Hur de kommer att klara sig där är en annan fråga och framför allt beror det på hur man klarar av att förstärka laget. Tränarfrågan är nog inte heller helt given. Även om det var lite tur med på slutet så har man gjort en fullt godkänd säsong och är väl värda denna framgång.
Grattis GIFFARNA från andra sidan klotet!

Manchester United blev förnedrade av värsta rivalen Manchester City när man föll med 6-1 på Old Traford i kväll. United tvingades spela med tio man en stor del av matchen sedan Evans utvisats efter en tveksam situation. För Sir Alex’s del är nog det här det värsta han varit med om på en fotbollsplan. Men det här gänget kommer säkert tillbaka även om just den här förlusten kommer att följa laget länge.
Nu kommer säker många att föra fram City som favorit till ligasegern men säsongen har bara börjat och vägen dit är lång så för mig kvarstår ändå United som favorit till ligasegern trots stjärnsmällen i kväll.

I matchen efter gick Chelsea oväntat på pumpen mot Queens Park Rangers efter att ha fått en straff och två utvisningar emot sig. Det starkaste intrycket från matchen är nog domarens skrala insats och den irriterade stämningen mellan några spelare i Chelsea.

Det var i alla fall två underhållande matcher där mycket hände.

Inga kommentarer: