lördag, oktober 08, 2011

Bidragsfiffel och sandlådementalitet....


Stylad partiledare
Vad är det som händer där hemma? Att Juholt har trixat med bostadsbidragen är föga förvånande. Allmänhetens uppfattning är att de flesta politiker skor sig själva så det här kom knappast som någon överraskning men ändå slås det upp med krigsrubriker av slaskpressen. Juholt är näppeligen ensam, det förekommer i alla partier och brer ut sig som en virussjukdom där det gäller att roffa åt sig så mycket som möjligt av skattebetalarnas pengar för att berika sig själva.

Självklart är det allvarligt att en partiledare bär sig åt på det här viset men betydligt allvarligare är det att socialdemokraterna och kommunisterna vägrar ställa upp i en partiledardebatt i SVT på grund av att de måste stå på samma sida som SD då de delar oppositionsrollen med dem. Mer än trehundratusen svenskar har röstat på SD och det bör övriga partier respektera, det är vad demokratin kräver. Gör de inte det så är det många svenskar som inte kommer att respektera dessa partier nästa gång vi har chansen att säga vad vi tycker.
Svenska politikers favoritplats

Vart är demokratin i Sverige på väg? Nu får det djävlar anamma vara nog med sandlåda, hink och spade. Det här bäddar för en riktig brakseger för SD i nästa val. Jag bara säger, skyll er själva och fundera sedan på hur korkade ni kunde vara.
Jag tycker synd om alla gräsrötter som nästan jobbar arslet av sig i valtider för att samla röster men nu blir stående med byxorna nere vid anklarna på grund av alla odemokratiska tokigheter från folk i partitopparna.

Det är bara att hoppas att de som företräder dessa antidemokratiska åsikter, oavsett parti eller block, förpassas till politikens bakgård vid nästa val.

Inga kommentarer: