tisdag, oktober 18, 2011

I dag skäms jag över att vara svensk.....


En svensk pajas
Migrationsverket har beslutat att en 91-årig kvinna skall utvisas till Ukraina trots att hon är gravt dement, nästan blind, har hjärtsjukdomar och saknar anhöriga i sitt gamla hemland.
Man undrar ju hur de tänker på detta hycklarverk?
Ett verk som delar ansvaret med våra politiker för att vi i dag lever med en snabbt eskalerande brottslighet, importerad hederskultur, tvångs- och barnäktenskap, en havererad integration, nedbrända skolor, affärsbyggnader och bilar, stenkastning mot polis och räddningspersonal och allt fler bidragsförsörjda etniska områden som lever isolerade från det svenska samhället.
Beslutet är i högsta grad märkligt när man jämför. De svenska domstolarna avhåller sig konsekvent från att döma grova brottslingar till utvisning och i de undantagsfall då så sker, verkställs vanligtvis inte domen och den dömde kan stanna i Sverige som s k papperslös.
Men en gammal kvinna ger man sig på och jag frågar mig var finns logiken? Det handlar inte om något lagändringsförslag utan bara om sunt förnuft. Om detta fall inte omfattas av starkt ömmande skäl vad kan då anses vara starkt ömmande skäl?
Det är bara att konstatera att migrationsverket, migrationsdomstolarna och migrationsministern (som är ett stort skämt) har tappat greppet fullständigt. Man är på kollisionskurs med hela svenska folket.

Inga kommentarer: