fredag, oktober 28, 2011

Tjyvarnas marknad....


Bekymmer?
 Tänk att de aldrig lär sig – att inte ljuga om sån’t som går att kontrollera. Men när  girigheten tar över så viker förståndet – om det nu funnits nått, vilket känns ytterst  tveksamt. Nu är det pajasen Billström som löper gatlopp och det med all rätt. Men han är långt ifrån ensam, det handlar om ett klientel som skapar egna lagar och egna regler och beviljar sig själva förmåner som ligger helt på sidan av vad ”vanligt” folk har att rätta sig efter. 

Därför kan statsministern stå där och ogenerat framhålla att ”han har inte brutit mot några regler”. Så går det till då politikeradeln särbehandlar sig själva och då är man överens. Inga blockgränser, inga delade meningar, helt överens oavsett partifärg, om regler och förmåner som gemene man inte ens kan drömma om.
Sökes; Fyra i Tensta
Hur var det nu med särintressen och allmänintressen? Jaha, det var lite floskler som gällde förra veckan, nu blåser andra vindar.

Jag tycker Billström kan ta sin familj och flytta till Tensta. Vad skulle det vara för fel att hans barn får växa upp i ett invandrartätt område och varför skulle det vara fel om hans barn går nio år i skolan i Tensta? Det kanske tar ett tag att vänja sig vid att handla i närbutiken då man är van vid Östermalmshallarna men det man skapat åt andra är väl inte fel för en själv.
Först då kanske han begriper vilken skada han gjort Sverige.

Inga kommentarer: